۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

مدیریت ارتباط با مشتریان

کلمه CRM یا همان مدیریت ارتباط با مشتریان ، مخفف مشتری (Customer)، روابط (Relationship) و مدیریت (Management) است.در اینجا منظور از مشتری، مصرف‌کننده نهایی است که در روابط ارزش‌آفرین، نقش حمایت‌کننده را دارد. مدیریت، خلاقیت و هدایت (رهبری) یک فرآیند کسب‌وکار مشتری مدار و قرار دادن مشتری در مرکز فرآیندها و تجارب یک سازمان است

ظاهراً اصطلاح مدیریت ارتباط با مشتریان از زمانی که توماس سیبل، مدیر و مالک Siebel Systems عنوان «مدیریت ارتباط با مشتری» را در مورد نرم افزار تولیدی خود به کار برد، به تدریج درادبیات مدیریت و بازاریابی رایج شد

بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه تکنولوژی اطلاعات، CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری را مجموعه نرم افزارها یا خدماتی میدانند که به اتوماسیون بازاریابی، فروش و خدمات کمک می کند؛

بخش دیگری از فعالان حوزه مدیــریـــت، تاکید دارند که CRM نگرشی با تاکید بر ایجاد، حفظ و توسعه و تعمیق رابطه با مشتریان است.

اهداف CRM چیست؟

افزایش درآمد حاصله از فروش

افزایش میزان موفقیت در روابط با مشتریان

صرفـه‌جـویی در هزینه‌های اداری و بازاریابی و فروش

افـــزایـــش مــیــــزان رضــایــت مشتریان

افــزایــــش ســـود

هدف اصلی در crm ، مدیریت بر روابط با مشتریان است.اینگونه بگوییم که داشتن محصولات متمایز و منطبق با نیازهای مشتری، یکی از شروط لازم برای مدیریت بر روابط با مشتریان است، ولی لزوماً شرط کافی برای کسب و تداوم وفاداری مشتری نیست. شرط اصلی داشتن روابط مانــــدگــار با مشتری است.

 

 برای مدیریت کسب و کار هایتان ، پیشنهاد میکنیم مقاله ۶نکته برای پیشرفت در مدیریت کسب و کار های کوچک را بخوانید.

مدیریت ارتباط با مشتریان

مدیریت ارتباط با مشتریان

چرا از  CRM استفاده کنیم؟

هر چه مشتری فرصت بیشتری برای انجام کسب‌ و کار با شرکت شما داشته باشد، احتمال موفقیت شرکت بیشتر است. یکی از راه‌های دستیابی به این هدف گشودن کانال‌های فروش مستقیم، فروش آنلاین و استفاده از عامل‌های فروش و غیره است. هر چند با افزوده شدن بر تعداد کانال‌ها، مدیریت ارتباط با مشتری نیز سخت‌تر می‌شود.

ادامه این مقاله:

https://www.amin-inst.ac.ir/customer-relationship-management/

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 مشاهده مقالات بیشتر 

میلیونرها با چه روش هایی مدیریت زمان دارند؟

۴۰ روش اصول فن بیان درهنگام برخورد با مشتری

۶نکته برای پیشرفت در مدیریت کسب و کار های کوچک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
موسسه آموزش عالی آزاد امین

چگونه در بورس موفق باشیم ؟

این روزا موضوع بیشتر بحث ها ، موفقیت در بورس است. فعالان قدیمی بازار بورس حتما میدانند که بورس همیشه اینطور پربازده و پرسروصدا نبوده و تقریبا از اواسط سال 91 بود که بازار بورس بازدهی خوبی را نصیب سرمایه‌گذارا کرد.

در ابتدا در یک جمله این را بگوییم که برای رسیدن به آزادی مالی و به دست آوردن ثروت از طریق بورس ، حداقل 10 درصد از درآمدتان را (هرچقدر هم که کم باشد) سهام بخرید و سرمایه‌گذاری کنید.

همان ابتدا باید پولی که برای سرمایه‌گذاری (خرید سهام، خرید واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری و…) اختصاص دادید را از روی درآمد بردارید و کنار بگذارید..

اگه بدهکار هستید، هر ماه مبلغی رو بابت بدهی‌ها پرداخت کنید ولی سرمایه‌گذاری همیشه باید جای خودش باقی بماند.

اگر در گذشته پس اندازی نداشته اید،در ابتدا شاید برایتان کمی مشکل باشد ولی بعدا عادت می کنید که حداقل ده درصد از پولی را که به دست می آورید را کنار بگذارید.تصور کنید که این پول اصلا مال شما نیست

چگونه در بورس موفق باشیم ؟

تحقیق و مطالعه بر روی عوامل پایه ای سهم،

شرط اول سرمایه گذاری موفق است. قبل از سرمایه گذاری بر روی سهم به دقت مطالعه کنید، صورت و وضعیت های مالی شرکت را بررسی کنید، سوابق قبلی مدیر را بررسی کنید...

چگونه در بورس موفق باشیم

چگونه در بورس موفق باشیم

نسبت به سرمایه گذاری در بورس دید منطقی و بلند مدت داشته باشید

در واقع خرید چند سهم و تشکیل سبد سهام برای کسب سود کلان و آن هم در مدت کوتاه بیشتر شبیه اعتقاد به قرعه کشی و شانس است..!

برای موفقیت در بورس لازم است سرمایه گذاری را با رویکردی منطقی آغاز کنید. سرمایه گذاری در بورس یک سرمایه گذاری کوتاه مدت نیست..! مراقب باشید در دام سودهای به زن و درو “ نیوفتید..!

به دنبال خرید سهمی باشید که ارزش ذاتی بالایی دارد.

 تلاش نکنید پیرو دوستان خود در خرید سهم باشید، مطمئن باشید عملکردن به توصیه های کارگزار مبنی بر خرید سهم همیشه کارساز نیست..!

درگیر نوسانات مقطعی نشوید و نسبت به هیچ سهمی تعصب نداشته باشید !

درک این مطلب بسیار مهم است که شما به عنوان معامله گری که با هدف موفقیت در بورس وارد این نوع از تجارت می شوید، نه از سودهای پی در پی خوشحال شوید(حس خودشیفتگی) و نه از ضررها و نوسانات بازار بترسید(حالت تخریب ذهنی)

ادامه این مقاله:

https://www.amin-inst.ac.ir/how-to-be-successful-in-stock-exchange/

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 مشاهده مقالات بیشتر 

برای برند سازی چه باید کرد؟

اهمیت سخنوری در نیاز های روزمره

ترفند های فروش در بازاریابی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
موسسه آموزش عالی آزاد امین

چگونه مشاور حقوقی شویم؟

دوره مشاوره حقوقی  یکی از دوره های پرطرفدار درمیان حقوقدانان و فارغ التحصیلان رشته حقوق می باشد. در دوره مشاوره حقوقی دانشپذیران با نکات آموزشی زیادی آشنا می شوند و با بالا رفتن سطح دانش حقوقی و کسب مهارت های لازم به بازار کار وارد می شوند.اساتید و مربیان برگزارکننده دوره مشاوره حقوقی از جمله بهترین و با تجربه ترین حقوقدانان هستند که دانش خود را با علاقمندان فراگیری قوانین اجرای عدالت به اشتراک می گذارند.

 چه کسی مشاور حقوقی حرفه ای است؟

کارشناس یا مشاور حقوقی حرفه ای شخصی است که اطلاعات کامل نسبت به امور حقوقی و کیفری را دارند و افراد می توانند در حوزه مشکلات و مسائل حقوقی خود که شامل کلیه معاملات و قرارداد ها  ، مسائل خانوادگی و کیفری و…با مشاور خود مشورت لازمه را انجام داده و از هر قانون و مقرراتی، اطلاع لازم را بگیرند.

چگونه مشاور حقوقی شویم؟

چگونه مشاور حقوقی شویم؟

چگونه مشاور حقوقی شویم؟

بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف دانشگاهی پس از خروج از دانشگاه در پایان تحصیل نیازمند بالا بردن دانش خود به صورت حرفه ای و کاربردی هستند که تئوری های آموخته شده در دانشگاه را در جایگاه عمل به کار گیرند. اساتید مجربی که به برگزاری دوره های مشاوره حقوقی در موسسه آموزش عالی ازاد امین می پردازند ، دارای مهارت در زمینه های تخصصی هستند و آموزش های لازم را طی جلسات آموزشی و کارگاه های مربوطه به دانشجویان منتقل می کنند.

اگر سوال شما هم این است که چگونه مشاور حقوقی شویم؟ باید بدانید که  سالانه صدها نفر در دوره مشاوره حقوقی شرکت کرده و ضمن فراگیری مهارت های حقوقی، پس از پایان دوره گواهی پایان دوره مشاوره حقوقی دریافت می نمایند.  ساعات آموزشی برگزاری دوره مشاوره حقوقی در مشهد برنامه ریزی شده و مطالب بر اساس آن دسته بندی و آموزش داده خواهد شد.

بازار کار و آینده شغلی مشاور حقوقی

امروزه با گسترده شدن روابط فردی و سازمانی افزایش مسائل و مشکلات مختلف در سازمان های دولتی و یا شرکت های خصوصی، نیاز به وجود افرادکارشناس و یا مشاور حقوقی در کنار مدیران بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.
مشاور حقوقی حرفه ای با توجه به دانشی که به قوانین و مقررات دارد ، به مدیران شرکت ها ، سازمان ها و ادارات کمک می کند تا با توجه به مسئولیت ها و قانون های کیفری، حقوقی، جزایی و انتظامی تصمیم های صحیح تر و قانونمند تری اخذ نمایند و همچنین در مواجه به مسائل حقوقی سازمانی به آنها در حل و فصل مسایل و مشکلات یاری می رساند

 

ادامه این مقاله:

https://www.amin-inst.ac.ir/how-to-become-a-legal-adviser/

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 مشاهده مقالات بیشتر 

اهمیت مشاوره حقوقی ویژه صنف املاک

برگزاری دوره مشاوره حقوقی در مشهد

قانون تملک ساختمان چیست؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
موسسه آموزش عالی آزاد امین